Meteo by Yves Salomon

Meteo by Yves Salomon

Yves Salomon er et fransk modehus, som er verdenskendt for deres pels jakker til både mænd og kvinder. Deres stil er både klassisk og vovet, og går derfor aldrig af mode. Man kan få jakker af både mink, får og andet. Der findes flere forskellige kollektioner fra Yves Salomon, og en af dem er Metoe by Yves Salomon.

Meteo by Yves Salomon er en kollektion til kvinder, som godt tør gå med vovet tøj, da kollektionen til tider er netop dette. Kollektionen indeholder pelsfrakker, som er blevet farvet blå og røde. Desuden indeholder kollektionen selvfølgelig også de mere klassiske design i naturfarver, hvis man er mere til denne slags.

Meteo by Yves Salomon bruger kun de bedste materialer til deres fantastiske designs. På denne måde er du sikret et produkt, som kan holde rigtig mange år. Så gør de heller ikke helt så meget at Yves Salomon er et meget eksklusivt mærke, da man kan bruge produktet rigtig længe.

Denne kollektion er til modebevidste kvinder, som ikke er bange for at tage et statement og skille sig ud fra mængden. Det er nemlig ikke hver dag, at man ser en med en blå pelsfrakke, om end man ville blive meget gladere af det.