Common Projects

Common Projects

Common Projects er et brand på en mission – nemlig at lave den bedste læder sneaker, som verden endnu har set. Indtil videre så går det rigtig godt. Common Projects er et fælles projekt mellem en amerikaner og italiener, som sammenføre de to meget forskellige verdener. Dette klassiske smukke italienske håndværk møder det moderigtige amerikanske design.

Alle varerne bliver produceret i Italien, hvor en lang række rigtig dygtige håndværker laver skoene. At skoene er håndsyet, sikre dig, at alle detaljer er nøje eftertjekket, så du får et produkt af højeste kvalitet. Desuden af alle materialer specielt udvalgt, da kun de bedste skind er gode nok.

Common Projects design er ret fantastisk. Det er holdt meget enkelt og afdæmpet. De har ikke brug for en masse vilde farver eller mønstre for at gøre sig bemærket. Renelinjer og jordagtige/naturlige farver er deres signatur. Dette design før det muligt at matche skoene til alle outfits, hvad enten man skal være fin eller afslappet. Common Projects er til modebevidste mænd og kvinder, som ynder de klassiske og elegant sti.